Zaadlozing Uitstellen Door Emla Crème Te Gebruiken?
Je hebt last van een vroege zaadlozing en wilt heel graag jouw zaadlozing uitstellen.
Het is dan ook begrijpelijk dat je alle mogelijke tools gebruikt maar er is er één die je absoluut dient te vermijden en dat is de Emla crème.

Misschien vind je dit vervelend om te horen maar de Emla crème is niet dé juiste methode om van je vroege zaadlozing af te komen.

Waarom moet je Emla crème vermijden als je jouw zaadlozing wilt uitstellen? Laten we hieronder eens even kijken naar de bestandsdelen en risico’s van Emla crème.

Bestandsdelen van de Emla crème

Als iemand een zaadlozing uitstellen wilt wordt hem meestal gewezen op het ”wondermiddel” de Emla crème.

Deze crème bestaat uit twee bestandsdelen genaamd lidocaïne en prilocaine en hebben simpelweg een verdovende werking op de huid.

De achterliggende gedachte is dus dat je deze verdovende zalf op je eikel moet smeren om je huid minder gevoelig te maken zodat je dus minder snel klaarkomt.

Meestal duurt het zo’n 5 tot 10 minuten voordat de Emla crème werkt dus elke keer voordat je seks gaat hebben moet je jouw penis ermee insmeren.

Op zich is dat natuurlijk al erg oncomfortabel ( wacht even, ik moet me even insmeren?¿) maar er zitten nog veel meer nadelen aan vast.

Mogelijke bijwerkingen

Een zaadlozing uitstellen door Emla crème te gebruiken brengt uiteraard de nodige risico’s met zich mee.

Denk bijvoorbeeld aan een zwelling van de huid (zie je het al voor je?), dat je eikel bleek of juist rood wordt, een brandend gevoel, vervelende tintelingen, een gevoel van warmte en jeuk.

Waarschijnlijk gaat het in de meeste gevallen gewoon goed maar je moet maar net diegene zijn die er niet goed tegen kan.

Als je nog niet overtuigd bent dat je geen Emla crème moet gebruiken is er nog één belangrijke reden om dit niet te gebruiken.

Waarom wil je graag een zaadlozing uitstellen? Waarschijnlijk komt het erop neer dat je in staat wilt zijn je partner te bevredigen, right?

Dat gaat echter een beetje moeilijk als je partner ook verdoofd wordt door die Emla crème. Jij houdt het misschien wel langer vol maar zij voelt er minder van.

Een echte no go dus!

Geschreven door: JC

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *