Vroegtijdige Zaadlozing Voorkomen? Ontdek Deze 4 Tips
Wil je graag een vroegtijdige zaadlozing voorkomen zodat ook jij jouw partner tot een hoogtepunt kunt brengen?
Erg begrijpelijk want een van de meest voorkomende redenen waarom vrouwen vreemdgaan of hun man dumpen is vanwege de slechte seks.

Dat jou zoiets overkomt wil je natuurlijk echt niet! Maar laten we eerst eens kijken of je echt last hebt van een vroegtijdige zaadlozing of dat je dat alleen maar ”denkt”.

Wanneer heeft iemand officieel gezien last van een vroegtijdige zaadlozing?

Hoelang duurt het?

Wat is de gemiddelde duur van een ”normale” man? Volgens netdoctor komt dat neer op ongeveer 7,3 minuten. Als jij als man zijnde dus tussen de 0 seconden en 2 minuten klaarkomt heb je last van een zeer extreme vroegtijdige zaadlozing.

Kom je klaar tussen de 2 en 5 minuten dan tref je het gelukkig niet het ergste maar het is nog altijd een vroegtijdige zaadlozing.

Wanneer je klaarkomt binnen de 5 en 10 minuten dan valt het eigenlijk mee als je kijkt naar wat de gemiddelde uithoudingsduur van een man is.

Echter vinden veel mannen en vrouwen dit nog steeds te kort. Veel mannen vinden dat ze het toch wel minimaal 15 tot 20 minuten moeten kunnen uithouden en het liefst nog langer.

Wanneer ze dat target dus niet halen vinden ze van zichzelf dat ze last hebben van een vroegtijdige zaadlozing.

In hun beleving is dat dan ook zo maar officieel gezien heeft iemand geen last van een vroegtijdige zaadlozing als hij het langer dan 7 minuten kan uithouden.

Hoe lang houdt jij het uit?

Wat kun je nu doen?

Als je last hebt van een vroegtijdige zaadlozing (en zeker in een extreem geval) kun je natuurlijk altijd naar de dokter gaan.

Het is misschien een moeilijke stap om zoiets met een andere man of vrouw te bespreken maar voor altijd last hebben van een vroegtijdige zaadlozing is natuurlijk veel erger.

Als je echter niet naar de dokter wilt of het niet nodig vindt omdat je geen extreem ”geval” bent kun je de volgende tips toepassen:

  • Dikke condoom: Koop dikke condooms die de sensatie voor jou verminderen. Hoe minder je voelt hoe langer het doorgaans duurt voordat je klaarkomt. 
  • Knijp methode: Wanneer je bijna klaarkomt is het belangrijk om even te stoppen, rustig door je mond uit te ademen en net voor je eikel te knijpen. Je sluit het bloed kanaal ”bij wijze van spreken” even af waardoor de sensatie doorgaans minder wordt en het klaarkomen wordt uitgesteld. 
  • Masturberen: Wanneer je weet dat je over een aantal uurtjes seks gaat hebben kun je vooraf masturberen. De tweede keert houdt een man het doorgaans namelijk langer uit.
  • 7 x 7 x methode: dit is een ”geheime” methode met betrekking tot je ademhaling en kan zeer effectief zijn.

Wat moet je niet doen?

  • Verdovende gel: er bestaat een soort gel waar je jouw penis mee kunt insmeren om hem een beetje te verdoven zodat je minder snel klaarkomt. Je loopt echter wel de kans dat zij ook een beetje verdoofd raakt waardoor de sensatie voor haar stukken minder zal zijn. 

Geschreven door: JC

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *