Scammers, hoe gaan ze te werk? En wat is hun doel?
Wat zijn scammers? Scammers zijn zeer sluwe professionele oplichters die online nepprofielen aanmaken om een partnerzoekende op te lichten. Uiteraard gebruiken scammers niet een foto van zichzelf maar ze gebruiken foto’s van anderen die ze ergens world wide van internet af plukken.

Meestal gebruiken ze profielfoto’s van aantrekkelijke mannen en of vrouwen met een uitstraling die vertrouwen bij je opwekt.

Professionele scammers zitten vaak bij elkaar in een ruimte. Ze hebben zelfs een aparte kantoorruimte ingericht waar ze de hele dag niets anders doen dan partner zoekende benaderen. Lees meer

Foute mannen, genotsjagers, players hoe herken je ze?
Foute mannen en of foute vrouwen zijn meesters in het manipuleren, dit zorgt er weer voor dat ze vanaf het prille begin niet altijd herkenbaar zijn. Foute mannen en of foute vrouwen presenteren zich nu eenmaal met een gedeeltelijk "masker". Dat wilt niet zeggen, dat ze zich anders voordoen dan dat ze zijn. Dat wilt meer zeggen: dat ze hun ware intenties niet bloot geven (valse voorwendselen).

Ze zijn alleen maar berekend bezig en willen maar 1 ding: hun doel bereiken. Het maakt ze niet uit als ze daarmee een integere vrouw of man kwetsen. Op dat gebied zou je foute mannen (en vrouwen) haast gewetenloos kunnen noemen. Lees meer