Een relatie onderhouden
Het zou geweldig zijn als binnen je relatie alles spontaan verloopt zonder enige inspanning. Maar helaas de werkelijkheid werkt niet zo. Een relatie onderhouden is werken voor beide partijen. Misschien wil je je relatie nieuw leven inblazen en de spanning erin houden. We willen allemaal niet dat onze relatie in een sleur terecht komt. Hieronder enkele tips om je relatie nieuwe energie te geven.

Een relatie onderhouden begint bij jezelf

In het begin van je relatie, als je nog niet met elkaar samenwoont, en je met elkaar hebt afgesproken, doe je waarschijnlijk veel moeite om er mooi uit te zien. Na een bepaalde tijd, en vooral als je met elkaar samenwoont, dreigt het gevaar dat je er niet meer veel moeite voor doet om je extra mooi te maken als jullie bijvoorbeeld op pad gaan. Ook dreigt het gevaar dat vrouwen zich op de werkvloer steeds meer gedragen als man. Want succes op het werk vereist voor vele vrouwen in het algemeen toch een opoffering. Probeer daarom aandacht te besteden aan je vrouwelijke kant als je thuis bent. Lees meer

Relatie, welke raadsels zijn er in sommige relaties? Hoe los je dat op?
Een relatie die vol met raadsels zit is eigenlijk geen goede relatie. Je kunt dan wel gek met elkaar zijn en of verliefd op elkaar zijn maar raadsels en twijfels zijn gewoonweg niet goed in een relatie. Vroeg of laat gaat dit opbreken.

Op het moment dat er raadsels in een relatie ontstaan, is een van beiden partners niet openlijk. Sommige relaties bestaan uit verschillende raadsels.

Ik benoem er enkele :

  • Bindingsangst
  • Verlatingsangst
  • Vermoeden van ontrouw
  • Vermoeden van een voorwaardelijke liefde
  • Vermoeden van onoprechtheid

In bovengenoemde situaties zit veel onzekerheid. Als je uit ziet naar een goede, stabiele relatie dan zou je deze twijfels weg moeten nemen. Lees meer