Spiritueel ontwaken, gemotiveerd om je frequentie te laten stijgen?
Spiritueel ontwaken: het begrijpen van de combinatie Geest, Ziel en Lichaam, ontsluit de geestelijke dimensie, zodat je kunt ervaren wie je bent en wat je hebt in je bewustzijn.
Wij als mens bestaan allemaal uit een drie eenheid: Ziel, Geest en Lichaam en op elk van deze 3 niveau hebben we zo onze verlangens en behoeftes. Als deze verlangens en of behoeftes op een van deze 3 niveaus ontbreekt dan kan ons hele gestel in onbalans raken. Je voelt jezelf dan niet meer echt gelukkig met alle gevolgen van dien.

Sommigen benoemen het bewustzijn ook wel als je Innerlijke bron en of Hogere Zelf. Het maakt niet uit welke naam je het geeft, want het komt in principe allemaal op hetzelfde neer.

Spiritueel ontwaken

Als je je eigen frequentie wilt verhogen en dus een groei in jezelf wilt, dan moet je begrijpen dat de verandering eerst in je geest plaats zal moet vinden. Als de verandering in de Geest heeft plaatsgevonden zal het stapsgewijs moeten gaan doorwerken in je ziel en lichaam. Anders gezegd: haal het van het onzichtbare naar het zichtbare toe.

Je lichaam heeft niet altijd alles onder controle. Het gaat vaak gewoon met de stroom van de 5 zintuigen mee (wat het ziet, wat het proeft, wat het hoort, ruikt en of voelt). Tenzij het anders wordt beïnvloed dan heb je grote kans dat het zich spiritueel ontwaken proces in gang wordt gezet.

Wanneer je ziel met je geest overeenstemt, zal het Goddelijke deel in je, zich gaan manifesteren in je fysieke lichaam, sommigen verwoorden het ook wel eens als het: het spiritueel ontwaken en of het verkrijgen van een openbaring.

Spiritueel ontwaken frequentie

Onze innerlijke gevoelens, emoties en gedachtes bepalen onze trillingsfrequentie (het niveau waarop iemand vibreert). Deze innerlijke frequentie wordt naar buiten toe uitgezonden, anders gezegd het schept een signaal naar buiten toe en het begint steeds die dingen aan te trekken die op dezelfde frequentie zitten.

Het spiritueel ontwaken proces zou het je als het ware zo laten zien: dat wat in het innerlijke verborgen zit, zal invloed hebben aan wat er aan de buitenkant tevoorschijn komt.

Een voorbeeld: onze innerlijke bron lijkt als het ware geprogrammeerd om iedere frequentie die niet wordt beheerst of begrepen op te vullen met ervaringen die nodig zijn om onze persoonlijke groei te waarborgen.

Vandaar dat bepaalde situaties in je leven keer op keer weer terug kunnen komen. Alsof je het gevoel hebt dat het verleden zich blijft herhalen, maar dan in het heden. Dit kan je een gevoel van hulpeloosheid geven, je zou jezelf een slachtoffer van de omstandigheden kunnen gaan voelen.

Spiritueel ontwaken: als we stijgen in onze frequentie, dan zal deze beproeving niet meer terugkomen. Dit omdat de Ziel op een hoger niveau verblijft, de frequentie is hoger. Anders gezegd: die ervaringen komen niet meer terug omdat de ziel uitstijgt boven de frequentie van die “beproevingen”.

Spiritueel ontwaken, houd ook in dat je zorgvuldiger gaat uitkiezen wie je wel en niet in je Auraveld toelaat. En dat je heel goed gaat uitkijken, waarmee je jouw eigen gedachtewereld voed.

Het Goddelijke witte licht is het schild van bescherming, visualiseer ten alle tijden het witte licht in je binnenste en om je heen. Dit zal je gegarandeerd helpen bij het proces van: spiritueel ontwaken.

Geschreven door: Alicia

Ben je op zoek naar succes in de liefde?  Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.