Internet liefde? Datingsite liefde? Hoe kun je dat ervaren?
In vele gevallen is het gebleken dat een internet liefde succesvol kan zijn. Een virtuele (internet) ontmoeting behoort tot een van de alledaagse trends.
Het is op vandaag niet zo gemakkelijk om iemand buitenshuis te ontmoeten en of aan te spreken. Dat is dan een van de vele voordelen van het internet.

Er ook beweerd, dat er ook veel mensen met verkeerde intenties op internet staan. Vaak vergeten ze dat op vandaag wel iedereen een computer bezit. Dat soort mensen kun je dus ook in het dagelijkse leven tegenkomen. Alleen overkomt je dat dan niet zo snel, omdat dan maar weinig mensen je kunnen bereiken.

Het is altijd verstandig om de kat uit de boom te kijken als je iemand ontmoet via internet. Maar ook als je iemand ergens tegenkomt in het echte leven. Alle mannen en of vrouwen die slechte ervaringen hebben opgedaan op internet kunnen dit beamen.

Note: Er staan nu eenmaal ook heel veel mannen en vrouwen op internet met maar 1 doel en dat is het bevredigen van hun seksuele lusten. Dat soort mannen en of vrouw zullen jou dat vooraf nooit gaan vertellen, want dan lopen ze hun kansen mis, als jij vooraf al aangeeft op zoek te zijn naar een serieuze relatie.

Hoeren en Gigolo’s zijn nu eenmaal niet gratis en niet iedere man en of vrouw wilt hier geld aan uitgeven. Of ze vinden het gênant om er naar toe te moeten gaan. Of ze vinden het gênant om ze aan huis te moeten laten komen. Een simpele oplossing om dat gênante gevoel te voorkomen en of om dat geld te besparen, is om het zich dan maar gratis te zoeken op internet.

Met de uitspraak, onder het mom van :

  • oh, jij bent het helemaal voor mij!
  • ik heb altijd naar zo iemand als jou gezocht!
  • jij bent mijn droomvrouw, jij bent de man van mijn dromen!

Iemand die dat al vooraf tegen je zegt zonder je ooit ontmoet te hebben? Zet daar maar eens je vraagtekens bij.

Vaak zijn dat de type mannen en of vrouwen die na de bevrediging van hun seksuele lust, niets meer van zich laten horen. Of tegen je zeggen: ik merk dat ik eigenlijk nog niet aan een relatie toe ben. Of dat ze je tijdelijk gebruiken op seksueel vlak, totdat ze weer toe zijn aan een nieuwe verleidelijke uitdaging! Grote kans dat je te maken hebt gehad met een genotsjager!

En dan heb je natuurlijk nog die categorie, die alleen maar uit is op cyberseks onder het mom: jij bent het voor mij etc. etc.

Internet liefde

Er zijn op internet ook veel mannen en of vrouwen die goede intenties hebben. Uiteraard zijn er ook genoeg mannen en of vrouwen die zich heel anders voordoen dan dat ze zijn. Dit alleen maar om hun doel te kunnen behalen.
Wil je weten hoe je foute mannen, vrouwen, players en genotsjagers kunt herkennen? Lees dan verder.

Als je een profiel aan hebt gemaakt op een datingsite dan zul je vanzelf wel gaan merken dat het soms mee en soms ook behoorlijk kan tegenvallen. Degenen die denken dat liefde op het internet je in de schoot wordt geworpen, die komen vaak bedrogen uit. Een ding is duidelijk: contacten via internet kun je altijd leggen.

Op internet tref je dus massale en heel veel verschillende soorten mannen en vrouwen aan, serieuze, romantische, charmante, leugenaars, scammers en bedriegers.

Er zijn veel reviews van zowel mannen en of vrouw die een dating ervaring op internet als een kater hebben ervaren. Wil je hier meer over lezen, bekijk dan het artikel over dating ervaringen.

Er zijn natuurlijk ook veel gevallen die aantonen dat een liefde via internet wel zeker kan werken. En als je dan de juiste hebt ontmoet, dan merk je dat snel genoeg.

Als je eenmaal iemand hebt gevonden, die je aanspreekt dan ga je daar meestal mee chatten. Na het chatten worden er meestal telefoonnummers uitgewisseld en daarop volgen dan weer een of meerdere telefoongesprekken.

Als dat nog goed aanvoelt dan wordt er meestal een afspraak gemaakt om ergens samen een kopje koffie of thee te gaan drinken. Vaak wordt een neutrale omgeving wel aangeraden, laat vooraf voor de zekerheid altijd aan iemand weten met wie je hebt afgesproken en waar je hebt afgesproken.

Uiteraard is een profielfoto maar een foto en kan iemand er toch nog heel anders uitzien in het echt. Dat is dus iets om vooraf al rekening mee te houden.

Iedereen die met iemand afspreekt die hij of zij leuk vind, heeft soms ook angst voor een afwijzing. Als je graag wilt weten hoe je goed met een afwijzing kunt omgaan, lees dan het artikel over afwijzing.

Laat jezelf niet ontmoedigen als het niet meteen gaat zoals je wilt. Een afwijzing kan soms ook je “geluk” betekenen, soms kan het je voor iets behoeden.

Oproep:Wie o wie? van de volwassenen onder ons, wilt een positief steentje bijdragen voor de jeugd? En deze link  op de media en of op scholen?

Normaal gesproken vraag ik nooit aan mijn bezoekers om een link te verspreiden. Gezien het vaak nogal gevoelige onderwerpen betreft. Maar in dit geval is het anders, want als medemens hoor je vaak zulke schreiende verhalen en dan heb je toch te doen met diegene (slachtoffers) die nog al te goed van vertrouwen zijn als ze door foute mannen, vrouwen, genotsjagers en players benaderd worden.

Voorkomen is altijd beter dan genezen! Doe je mee, door het eerste dominosteentje te plaatsen?

Geschreven door: Alicia

Ben je op zoek naar succes in de liefde?  Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.
Hij Laat Niets Meer Van Zich Horen! Wat Betekent Dit?
Hij laat niets mee van zich horen: Je hebt een leuke man ontmoet, je hebt het gezellig met elkaar, deelt dezelfde interesses en je voelt echt een klik.
Het lijkt allemaal goed te gaan maar opeens concludeer je: ”hij laat niets meer van zich horen”.

Dat is natuurlijk erg teleurstellend want je vindt hem erg leuk en je dacht eerlijk gezegd dat hij jou ook erg leuk vond.

Blijkbaar is er toch ergens iets mis gegaan maar wat? Waarom laat hij opeens, zonder iets te zeggen, niets meer van zich horen?

Hij laat niets meer van zich horen

Om te kunnen begrijpen waarom hij opeens niets meer van zich laat horen is het erg belangrijk om je situatie te beoordelen. Wat bedoel ik hiermee? Als eerste moet je jezelf even afvragen hoelang hij al niet meer gereageerd heeft?

Als hij echt al enkele dagen niet gereageerd heeft zal hij waarschijnlijk geen interesse meer hebben. Heeft hij één dag niets laten weten weten? Dan is er misschien iets gebeurt waardoor hij niet in staat is om te reageren. Of omdat hij eerst iets moet laten bezinken.

Reden 1: hij heeft gekregen wat hij wou

Hij laat niets meer van zich horen: laat hij echt niets meer van zich horen? Dan kun je jezelf afvragen wat er in de afgelopen dagen is gebeurt waardoor hij wellicht is afgehaakt? Een van de redenen waarom een man kan afhaken is omdat hij heeft gekregen wat hij wilde en daarom geen interesse meer heeft. Waarschijnlijk heb je te maken gehad met een foute man.

Dus kort en krachtig, ben je met hem naar bed gegaan? Als je met hem naar bed bent gegaan en hij laat nu opeens niets meer horen dan was het hem niet om jou te doen maar om de seks. Erg pijnlijk om te horen maar er zijn genoeg mannen die zo zijn. Daten, wanneer krijg je er een kater van?

Er zijn genoeg mannen en vrouwen, die enkel en alleen op lust uit zijn. Lust is op jezelf gericht, liefde is op zijn tweetjes gericht en dat is een groot verschil!

Reden 2: hij krijgt niet wat hij wilt

Hij laat niets meer van zich horen: of is het juist andersom? Ben je al een tijdje met hem aan het daten maar hebben jullie nog altijd geen seks gehad?

Sommige mannen verliezen hun interesse wanneer ze al tijden lang moeite doen en dan nog altijd geen ”seks krijgen”. Deze mannen doen het natuurlijk ook alleen maar voor de seks en het gaat hen niet om jou. Dus ben blij dat hij niks meer van zich laat horen (daar is niets bijzonders aan, aan zo’n type man).

Als je reeds verliefd bent geworden op die man is het natuurlijk erg pijnlijk en kun je in de verleiding komen om alsnog met hem naar bed te gaan. Doe dat niet!

Waarschijnlijk doet hij het inderdaad alleen maar voor de seks (gezelligheid en iets van geborgenheid) en wanneer hij heeft gekregen wat hij wilt gaat hij door naar de volgende. Of hij blijft je aan het lijntje houden om vaker seks te kunnen hebben en verbreekt het contact wanneer je te serieus wordt. Je weet vaak niet wat er in iemand omgaat. Wees alert!

Reden 3: Iets spreekt hem niet aan

Hij laat niets meer van zich horen: natuurlijk is seks niet de enige mogelijke oorzaak. Als je zeker weet dat het niet aan de seks ligt, op wat voor een manier dan ook, kun je verder zoeken naar de oorzaak. Maar wil je de oorzaak nog wel vinden, als hij nog niet opeens oprecht aan je mededeelt waarom hij niets meer van zich laat horen.

Hij laat niets meer van zich horen: wat is er dan gebeurt waardoor hij mogelijkerwijs is afgehaakt? Wat hebben jullie samen gedaan in de afgelopen dagen? Of wat hebben jullie besproken?

Probeer alle gebeurtenissen in de afgelopen dagen door te lopen en te ontdekken waar een persoon mogelijkerwijs op zou kunnen afknappen? Hieruit kun je ontdekken wat zijn ware doel was en of is.

Reden 4: It’s a mystery

Als je goed hebt nagedacht en echt niets kunt bedenken waarom hij opeens niet meer van zich laat horen heb jij in ieder geval niets fout gedaan.

Er is dan gewoon een andere reden en je zult waarschijnlijk nooit weten waarom hij niets meer heeft laten horen.

Wat zijn mogelijke oorzaken? Misschien een van de redenen hieronder.

  • Hij had eigenlijk al een vrouw, is betrapt en wilt verdere problemen voorkomen.
  • Hij was met andere vrouwen aan het daten en heeft besloten met een van hun verder te gaan
  • Hij heeft op het laatste moment besloten dat hij eigenlijk niet toe was aan een relatie
  • Hij is een foute man, player en of genotsjager

Geschreven door: JC

Toevoeging van Alicia: iedere man die wegblijft zonder nog maar iets van zich te laten horen, is jou niet waard!  Want dat is alleen maar klasse en stijlloos. Geef de moed niet op, want voordat je het weet kom je de man van je leven tegen! Waak ervoor dat deze pijnlijk ervaring niet je zelfvertrouwen aantast! Indien je de behoefte voelt, laat je tranen dan de vrije loop, zodat de vervuilde ether die je door hem hebt opgelopen weer uit je lichaam kan vloeien. Het zal je goed doen! Blijf niet piekeren, want door te piekeren vermenigvuldig je alleen je pijnlijke gedachtes.

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.