Nep liefde, welke zogenaamde liefdes vallen hieronder?
Als je al eens in een nep liefde hebt gezeten, dan herken je ook meteen een echte liefde. Dan weet je al heel goed het verschil tussen een echte liefde en een nep liefde.
Wat is een nep liefde eigenlijk? In een nep liefde wordt een partner alleen maar gebruikt. Een nep liefde is dus geen echte liefde. Enkele voorbeelden van nep liefdes:

Als je twee bovenstaande links hebt gelezen dan kun je jezelf al een heel goed beeld maken van nep liefdes.
Een nep liefde is dus een zogenaamde liefde, die er alleen op uit is om iets van de ander gedaan te krijgen. En dat “iets” dat houd puur en alleen de bevrediging van de verlangens en behoeftes van de ander in.

Nep liefde

Als je een nepliefde hebt dan kom je er vanzelf achter dat het HVW er eigenlijk niet is en of nauwelijks bestaat. Wat is het HVW? De H staat voor horen, de V staat voor voelen, de W staat voor waarnemen.

Een voorbeeld:

Stel dat een partner tegen je zegt: ik hou van je, dan wil je dat niet alleen maar horen, maar ook kunnen voelen en kunnen waarnemen (als je meer over twijfel wilt lezen). Als je de zin: ik hou van je alleen maar hoort, niet kunt voelen en of waarnemen dan heb je grote kans dat je te maken hebt met een nep liefde en of met een voorwaardelijke liefde.

In een nep liefde kloppen de woorden vaak niet overeen met de daden. Het zijn de daden die de waarheid aantonen. Woorden zijn zo snel gezegd en vele woorden kunnen ook loze woorden zijn. Mannen en vrouwen die manipulatief van aard zijn, kunnen zo’n mooie woorden voorspiegelen daar zijn ze meester in. Onderschat ze dus niet!

Als jij in een relatie zit en het gevoel hebt dat er iets niet klopt, of dat er iets niet meer klopt dan is het van belang dat je naar je intuïtie luistert. Je intuïtie zorgt er meestal voor dat de alarmbellen gaan rinkelen om je duidelijk te maken dat er iets niet, of niet meer klopt (als je meer over het onderwerp intuïtie wilt lezen).

In de liefde heb je een onvoorwaardelijke liefde en een voorwaardelijke liefde. Als je in een voorwaardelijke liefde zit en de voorwaarden vallen dan opeens weg, dan blijft er nauwelijks en of niets meer van die voorwaardelijke liefde over.

Het allermooiste wat een mens kan meemaken is dus een onvoorwaardelijke liefde (ware liefde). Dat is iets wat je niet kunt vergelijken met een voorwaardelijke liefde en of nep liefde, het is een wereld van verschil.

Geschreven door: Alicia

Ben je op zoek naar succes in de liefde?  Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.
Foute mannen, genotsjagers, players hoe herken je ze?
Foute mannen en of foute vrouwen zijn meesters in het manipuleren, dit zorgt er weer voor dat ze vanaf het prille begin niet altijd herkenbaar zijn.
Foute mannen en of foute vrouwen presenteren zich nu eenmaal met een gedeeltelijk “masker”. Dat wilt niet zeggen, dat ze zich anders voordoen dan dat ze zijn. Dat wilt meer zeggen: dat ze hun ware intenties niet bloot geven (valse voorwendselen).

Ze zijn alleen maar berekend bezig en willen maar 1 ding: hun doel bereiken. Het maakt ze niet uit als ze daarmee een integere vrouw of man kwetsen. Op dat gebied zou je foute mannen (en vrouwen) haast gewetenloos kunnen noemen.

Foute mannen en of vrouwen spreken meestal op een manier die samenvattend is. In hun antwoord herhalen ze datgene wat jij ze hebt gezegd, alleen op een andere manier. Een manier die samenvattend is, op die manier lijkt het net alsof jullie bijna hetzelfde over de dingen denken.

Daarnaast interesseert het foute mannen en of vrouwen niet wat er daadwerkelijk in jouw gevoel (geest) omgaat. Het enigste doel van de foute mannen (en of foute vrouwen)  is om jou enkel te gebruiken voor hun seksuele lust of voor je materialisme. Of voor een stukje gezelligheid en geborgenheid.

Vanaf het prille begin hemelen ze je op, jij voelt je in je Ego gestreeld ze wekken vertrouwen en daarna slaan ze toe. Ongeveer zoals scammers dat ook doen.

Foute mannen zijn berekend ze zeggen precies datgene wat jij wilt horen. Op die manier doen ze zich voor als de meest ideale man (en of vrouw). En jij weet dus even niet wat je overkomt??!??!

Als je zelf niet geslepen van aard bent en of manipulatief dan is het vaak moeilijk om daar meteen doorheen te prikken. Denk hierbij even aan de volgende uitspraak: zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten.

Het is ook een waarheid dat niet ieder mens hetzelfde is, foute mannen gaan als een olifant door de porseleinen kast heen. Niets maar dan ook niets boeit ze, ze gaan recht op hun doel af. Het interesseert ze dan ook niet of ze je bewijze van spreken, als afscheidsgeschenk ook nog een of andere soa meegeven.

Foute mannen zijn puur en alleen op hun eigen lust gericht. Zorg ervoor dat deze tekst je op je netvlies gegrift blijft als je liever niet in contact komt met fouten mannen en of foute vrouwen.

Het is nu eenmaal een waarheid dat veel mannen niet graag naar een prostitué gaan (en of vrouwen naar een gigolo) dat kan verschillende redenen hebben. Toch willen ze hun seksuele lust bevredigd hebben en dan pakken ze het maar op een ander manier aan. Ze doen net alsof ze verliefd op je zijn, enkel en alleen hun seksuele lust te kunnen bevredigen.

Een voorbeeld: die mannen die wel eerlijk en oprecht zijn, die geven je vooraf al aan waar het om gaat en dan kun jij je vrije keuze maken!

Zo’n soort bovengenoemde mannen moeten eigenlijk op zoek gaan naar een vrouw die ook enkel en alleen op zoek is naar een gigolo. Zij gebruikt een man ook alleen maar voor haar seksuele lust te bevredigen en verder stelt die man niets voor. Mijns inziens moet soort bij soort blijven, dan richten ze elders ook geen emotionele schade aan.

Het interesseert foute mannen en of foute vrouwen nooit wat er in jouw gevoel (in jouw geest omgaat) dat is al een punt waarop je ze kunt herkennen. Lust is alleen op jezelf gericht, liefde is op zijn tweeën gericht. In een oprechte relatie hou je van 2 personen en van de ander en van jezelf. Dit houdt in dat je ook rekening houd met de gevoelens en emoties van je partner.

Als een man en of vrouw echt van je houd dan bekommert hij of zij zich ook om datgene wat er in jouw gevoel (geest) omgaat. Als er echte liefde in het spel is, dan is dit iets wat vanzelfsprekend is.

Foute mannen en of foute vrouwen

Foute mannen, players en genotsjagers dragen dus een gedeeltelijk “masker”. En vaak sluit hun woord ook niet bij hun daad aan. Dat is een 2de punt waaraan je foute mannen kunt herkennen. Ze zeggen iets, maar doen totaal iets anders.

Aangezien dit soort foute mannen en of foute vrouwen, het niet al te lang vol houden om een gedeeltelijk “masker” te dragen zullen ze ook niet al te veel dagen met je samen willen zijn. Waarom? Simpelweg omdat dit te vermoeiend voor ze is. Op die dagen dat ze een gedeeltelijk “masker” moeten dragen kunnen ze namelijk niet zichzelf zijn.

Foute mannen laten vaak een spoor van gebroken harten achter zich. Het is maar zelden dat een foute man, genotsjager en of player tot inzichten komt. Ze zijn egoïstisch en willen keer op keer alleen maar hun eigen doel behalen. Ze zien het lichaam van vrouwen vaak, alleen maar als een soort van speeltuin.

En zo gaan ze van de ene attractie (de ene vrouw) naar de andere attractie (de andere vrouw). Ze gooien al hun charmes in de lucht, puur en alleen omdat ze iets van je gedaan willen krijgen.

Dat iets heeft niets met liefde te maken maar enkel alleen met het bevredigen van hun eigen lustgevoelens. Dat is 100% egoïsme (zeker als de ander er anders in staat en of stond).

Foute mannen, genotsjagers en of players kunnen een vrijpartij nu eenmaal ervaren als een lustdaad, zonder zich daar emotioneel aan te verbinden. Dat is dan ook de hoofdreden waarom ze zo gemakkelijk kunnen schakelen tussen de ene bed partner en de andere. Natuurlijk gaan ze jou dat niet vooraf vertellen, want dan gooien ze hun eigen ruiten al vooraf in.

Er zijn ook foute mannen, die zich alleen richten op cyberseks en of virtuele seks. Onder het mom van: i love you, jij bent de vrouw van mijn leven etc. Op die manier hoeven ze niet naar betaalde sites te gaan. Waarom zouden ze er voor betalen als ze het elders gratis kunnen krijgen?

Deze mannen zullen je hoogstwaarschijnlijk gaan vertellen dat ze met je af willen spreken, maar zullen dit nooit doen. Hun woorden sluit niet aan op hun daden en als dat het geval is, zijn ze gewoonweg niet fair t.o.v de ander bezig die hier anders in staat!

Denk hierbij even terug aan het HVW, de H staat voor horen, de V staat voor voelen en de W staat voor waarnemen. Een afkorting die ik trouwens zelf verzonnen heb om e.e.a. duidelijk te kunnen maken. Als iemand tegen je zegt: ik hou van je, dan wil je dat Horen, Voelen maar ook Waarnemen. Dat houd in, dat er een daad op het woord moet volgen. Dat HVW zou je als kompas kunnen gebruiken.

Hoe kun je jezelf nu tegen foute mannen beschermen? Je zou jezelf kunnen beschermen door te zeggen: nou nee niet nu al, ik wil eerst eens bekijken hoe het zich verder tussen jou en mij gaat ontwikkelen. Of door te zeggen: ja sorry hoor…maar ik ben het toch anders gewend!

Bekijk dan stapsgewijs hoe het verder gaat, bouw en vertrouw op je eigen intuïtie. Geef in het prille begin niet al te veel van jezelf weg en voel hoe dat voor je aanvoelt. Observeer in de tussentijd zijn handelingen en zijn gedrag, bekijk week na week hoe dit voor je aanvoelt. Laat het rustig op je inwerken.

Blijf niet al te lang piekeren als je te maken hebt gehad met een foute man. Laat je teleurstellingen, je frustraties en je verdriet en tranen de vrije loop erken ze. Tranen laten vervuilde ether naar buiten komen, dus dat is altijd goed! In dit geval heb je de “vervuilde ether” van hem opgelopen omdat hij of zij in zijn of haar geest niet puur en zuiver bezig was.

En probeer het daarna als een levensles te zien, meer kun je er toch niet meer van maken. Hou je niet meer vast aan het negatieve en probeer het om te zetten in iets positiefs. Op die manier wordt de juiste man voor jou eerder zichtbaar.

Geschreven door: Alicia

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.