Verliefd op je beste vriendin? Dan zijn dit je opties
Verliefd op je beste vriendin? Als je heimelijk verliefd bent op je beste vriendin, dan kan dat zowel voor hoogte en dieptepunten zorgen. De hoogtepunten zijn dat je graag bij haar bent en leuke dingen met haar kunt ondernemen. De dieptepunten als je verliefd op je beste vriendin bent kunnen pijnlijk zijn, in die zin dat je misschien meemaakt dat ze aan het daten is. Of dat ze jou overlaad met verhalen van andere mannen. Lees meer

9 Signalen Om Foute Vrouwen Snel Te Herkennen
Foute vrouwen herkennen is vrij makkelijk. In ieder geval wel als je weet waar je op moet letten en dat ga je in dit artikel ontdekken. Maar wat is een foute vrouw nu eigenlijk?

Foute vrouwen zijn doorgaans vrouwen die geen relatie in stand kunnen houden, veel drama veroorzaken en regelmatig voor problemen zorgen.

Niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun partner.

Een aantal voorbeelden;

  • Ze lokken vaak ruzie uit waarbij ze hun man in de problemen brengen.
  • Of ze brengen een man in de problemen door roekeloos met geld om te gaan en een hele hoge schuld op te bouwen.
  • Het is ook niet gek als zo'n vrouw voor problemen zorgt tussen de man en zijn familie /vrienden.

Het is overigens niet zo dat vrouwen kwaadwillig zijn en dit extra doen. Ze zijn zelf ook vaak het slachtoffer van hun gedrag. Het gebeurt soms onbewust. Lees meer

Ben Je Single En Heb Jij Een Soa? Download Dan Deze App
Iets voelt niet goed...en jawel hoor... je hebt een soa. Heftig als je een soa oploopt van iemand anders! Wat nu?

Nou hopelijk ben je er op tijd bij, kost het je vruchtbaarheid niet en ben je er ook weer snel vanaf.  En ja, van een soa zou je misschien ook onvruchtbaar kunnen worden.

In de tussentijd wil je natuurlijk niet single blijven maar ja... daten terwijl je een soa hebt? Is dat wel zo verstandig?

Het is natuurlijk niet de meest ideale situatie, maar waarom niet? Tenminste als je zo eerlijk bent om de ander er vooraf van op de hoogte te stellen. Lees meer

Kun Je Zelfvertrouwen Vergroten Dankzij Een Dagboek?
Wil je jouw zelfvertrouwen vergroten?

Het is frustrerend als je onzeker bent. Je durft niemand aan te spreken, je kunt lastig vrienden maken, je wringt je in moeilijke bochten en ontwijkt uitdagingen.

Het beïnvloedt je leven op een negatieve manier en daarom is het cruciaal om zo snel mogelijk van die onzekerheid af te komen.

Jouw zelfvertrouwen vergroten zou dus eigenlijk je prioriteit moeten zijn maar hoe pak je zoiets nu aan? Hoe kun je op een snelle manier meer zelfvertrouwen ''kweken'' dat vervolgens ook nog eens blijft plakken. Lees meer