Ik voel me eenzaam en ongelukkig, hoe is het zover gekomen?
Als je denkt: ik voel me eenzaam en ongelukkig dan kan dat natuurlijk verschillende oorzaken hebben. Soms kun je mensen om je heen hebben en of een partner en toch nog last hebben van de innerlijke gedachte: ik voel me eenzaam en ongelukkig.

Vaak denken we dat we iemand anders nodig hebben voor ons geluk, maar dat is niet altijd zo. Er zijn mensen die niet die behoefte hebben. Waarom? Omdat ze veel van zichzelf houden en het is die eigen liefde die hun hart vervuld met warmte. Eigen liefde wordt hier natuurlijk niet bedoeld als egoïstische liefde. Het is gewoon het warme gevoel dat je kunt bouwen en vertrouwen op jezelf. Lees meer

Foute mannen, genotsjagers, players hoe herken je ze?
Foute mannen en of foute vrouwen zijn meesters in het manipuleren, dit zorgt er weer voor dat ze vanaf het prille begin niet altijd herkenbaar zijn. Foute mannen en of foute vrouwen presenteren zich nu eenmaal met een gedeeltelijk "masker". Dat wilt niet zeggen, dat ze zich anders voordoen dan dat ze zijn. Dat wilt meer zeggen: dat ze hun ware intenties niet bloot geven (valse voorwendselen).

Ze zijn alleen maar berekend bezig en willen maar 1 ding: hun doel bereiken. Het maakt ze niet uit als ze daarmee een integere vrouw of man kwetsen. Op dat gebied zou je foute mannen (en vrouwen) haast gewetenloos kunnen noemen. Lees meer

Ongelukkig In De Relatie? Ontdek Wat Je Kunt Doen
Ongelukkig zijn in je relatie is het laatste wat je wilt. Je zit immers in de relatie met diegene omdat je hem of haar helemaal geweldig vond.

De toekomst was rooskleurig en de plannen waren groots. Nu ben je echter ongelukkig in plaats van gelukkig.

Wat kun je nu het beste doen?

Laten we voordat we die vraag gaan beantwoorden kijken of jouw relatie echt de oorzaak is van je ongeluk of dat er andere oorzaken zijn.

Wanneer is de kans zeer groot dat het inderdaad de relatie is waardoor je ongelukkig bent? Lees meer