9 Seks Tips Die Iedere Man Zou Moeten Weten
Kun jij een aantal seks tips gebruiken?
Ben je onzeker over jezelf in bed en ben je dat zat?

Vraag jij jezelf wel eens af wat het verschil is tussen jou en de mannen die elke vrouw prima tot een hoogtepunt kunnen laten genieten?

Zo ja, dan ben je hier op de juiste plek want ik ga een aantal seks tips met je delen die jouw ”seks vaardigheden” drastisch zullen verbeteren.

Seks tip 1: Vroegtijdige ejaculatie

Je kunt de meest fenomenale seks tips toepassen maar als je het maar 1 tot 5 minuten kunt volhouden zijn al die tips nutteloos.

De meest cruciale stap in het verbeteren van je seksleven is dan ook het elimineren van die vroegtijdige ejaculatie.

Als jij aan een vroegtijdige ejaculatie lijdt is dat uiterst vervelend maar het hoeft zeker niet je noodlot te zijn.

Seks tip 2: Fenomenaal voorspel

Een van de meest belangrijke seks tips is dat je jezelf moet realiseren dat vrouwen en mannen anders zijn op het gebied van seks.

Mannen kunnen van het ene op het andere moment helemaal zin hebben in seks, maar als je een vrouw echt goed wilt verwennen zul je haar moeten opwarmen.

Vrouwen zijn veel sensueler en vinden aanrakingen, de romantiek, de sensualiteit en passie dan ook zeer belangrijk.

Daarom zul je haar langzaam moeten opwinden door haar te kussen op verschillende plekken, denk aan: haar lippen, nek, borsten, buik, heupen en de binnenkant van haar bovenbenen.

Vervolgens tease je haar door alle plekjes rondom haar intieme delen te kussen zonder dat je ook maar één keer haar intieme delen aanraakt. Op die manier bouw je de spanning langzaam op en maak je haar echt warm en laat je haar genieten.

Als je op het punt staat om haar echt te oraal te laten genieten is het belangrijk ook dat rustig aan te doen. Zorg er tevens voor dat je niet constant haar stimuleert want ze zal overgevoelig raken en dat is niet prettig.

Gebruik ook je vingers om haar G-spot te stimuleren (let op: als je dit goed doet kan het zijn dat ze zeer veel aan het genieten is).

Seks tip 3: Hoe penetreer je?

Allereerst is het belangrijk om langzaam je penis een klein stukje in haar vagina te schuiven en ook weer eruit te halen.

Doe dat een aantal keer terwijl je steeds een stukje verder gaat. Doe het langzaam om haar helemaal gek te maken zodat ze niet kan wachten totdat jullie het niet langer vol kunnen houden.

Vervolgens ga je het tempo steeds verder opvoeren en als zij onderop ligt is het belangrijk dat jij (op een subtiele manier) achterover leunt zodat je penis omhoog gedrukt wordt.

Op die manier zul je de juiste plekken stimuleren en zal ze je echt heel goed voelen.

Seks tip 4: Complimenten/dirty talk

Voor een vrouw is het geestelijke genot tijdens de seks ook erg belangrijk.

Stimuleer haar geest door haar oprechte complimenten te geven en een beetje dirty te praten. Maar zeker niet te en even aftasten of ze er wel open voor staat….

Je kunt bijvoorbeeld zeggen:

  • Oh wat voelt dat goed.
  • Je bent echt zo sexy he
  • Je hebt echt sexy borsten
  • Je hebt echt zo’n lekkere kont
  • Etc.

Houd het in het begin wel een beetje beleefd door niet al te grof te worden. Doe dat pas wanneer je ook echt weet dat ze dat soort teksten spannend vindt.

Als je namelijk te ver gaat hebben al deze seks tips geen nut.

Seks tip 7: Maak geluid

Misschien een van de seks tips die je liever niet wilt horen maar als je seks hebt met een vrouw is het belangrijk om geluid te maken.

Als je dat niet doet gaat ze zichzelf afvragen of je het wel lekker vind en focust ze zich niet op haar eigen genot en dat wil je juist voorkomen.

Er zijn echt super veel mannen die dit niet doen (omdat ze zich schamen) maar dat is helemaal niet nodig. Een vrouw wilt dat gekreun juist horen.

Seks tip 8: Let goed op

Weet je wie jou de beste seks tips kan geven?

De vrouw waar jij op dat moment seks mee hebt! Een vrouw maakt geluiden en geeft je signalen (bewust of onbewust) om je in de juiste richting te sturen.

Het is dus belangrijk om in te spelen op die signalen want anders mis je de boot. Dus als je merkt dat ze erg kreunt wanneer je iets op een bepaalde manier doet is het belangrijk om daar verder mee te gaan.

Is ze helemaal stil of zie je dat ze zichzelf ongemakkelijk voelt wanneer je iets op een andere manier doet? Stop daar dan zeker mee en probeer dan iets anders.

Seks tip 9: Gegarandeerd orgasme

Het geeft niets als je een beetje eerder klaarkomt dan haar, maar als je stopt terwijl zij nog niet is klaargekomen dan maak je een gruwelijke fout.

Als je niet verder kunt vanwege je vroegtijdige zaadlozing kun je overgaan op vingeren en/of oraal, zodat ze in ieder geval op die manier tot een hoogtepunt kan komen.

Laat een vrouw nooit achter zonder haar een orgasme te geven want als je dat te vaak doet, kun je het vergeten om vaak seks te hebben.

Ik bedoel waarom zou ze immers, als zij niet aan haar trekken komt?

Geschreven door: JC

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *