Premature ejaculatie stoppen door het PONR te herkennen
Wist jij dat een op de 10 mannen last heeft van een premature ejaculatie?
Je bent dus niet de enige maar goed, daar heb je in principe niets aan.

Het enige dat jouw probleem oplost is daadwerkelijk die premature ejaculatie voorkomen.

Nu kun je allerlei dure crèmes en gels gebruiken om je eikel te verdoven maar dat is sterk af te raden vanwege de vele risico’s.

Je kunt dan beter een tijdje met je vel teruggetrokken  (als je nog niet besneden bent) gaan rondlopen. Op die manier maak je jouw eikel op een natuurlijke manier minder gevoelig.

Dat zal je zeker helpen maar het is niet zo effectief dat je van die premature ejaculatie afkomt.

Als je echt van jouw probleem wilt afkomen zul je als eerste moeten begrijpen hoe zo’n vroege zaadlozing nu tot stand komt.

Premature ejaculatie fases

Een premature ejaculatie kent in principe 3 fases; de emissie, de expulsie en het gevoel van een orgasme.

De emissie wordt tot stand gebracht door het sympathisch zenuwstelsel en houdt in dat het sperma ”losschiet” en op weg is naar de eikel.

Dit moment wordt ook wel het point of no return genoemd en vanaf dat moment valt er dus ook echt niets meer te doen en is een ejaculatie gegarandeerd.

Het moment waarop de man zijn zaad loost wordt vervolgens de expulsie genoemd. Het gevoel van een orgasme vind plaats vlak voor de expulsie.

Nu moge het duidelijk zijn dat een premature ejaculatie alleen te voorkomen valt, wanneer de man kan ingrijpen vlak voor het moment van emissie.

Om dat te bereiken moet een man zichzelf trainen om dat point van no return op tijd te kunnen herkennen en onderscheppen.

Point of no return herkennen

Als je goed wilt worden in het herkennen van het point of no return en jouw premature ejaculatie wilt onderbreken zit er maar één ding op en dat is oefenen.

Je gaat dus masturberen en vervolgens schat je de drang om klaar te komen in op een schaal van 1 tot en met 10 waarbij 1 staat voor totaal geen behoefte en 10 ik kan niet meer stoppen.

Wanneer je ongeveer bij de 8 zit stop je met masturberen en adem je diep door je neus in en blaas je langzaam door je mond uit (focus je op je ademhaling wanneer je dat doet).

Dat kan soms lastig zijn omdat je zo opgewonden bent dat je ook graag wilt klaarkomen maar de aanhouder wint!

Je blijft dit vervolgens doen totdat je hier echt goed in wordt en uiteindelijk zul je steeds beter in staat zijn om die premature ejaculatie onder controle te krijgen.

Geschreven door: JC

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *