Een knipperlichtrelatie beëindigen is dat altijd even makkelijk?

Posted by: liefde expert - Posted on:

Vaak is de poging om een knipperlichtrelatie beëindigen niet altijd even makkelijk.  Er is een uiterlijke aantrekkingskracht, maar vaak match de innerlijke aantrekkingskracht niet meer en of nog niet.

Een knipperlicht relatie beëindigen , doe je als je het vertrouwen kwijt bent dat het ooit nog goed zal komen.  Als er relatieproblemen zijn dan draait het zich vaak  om de randverschijnselen (de kleine irritaties) omdat er in de Kern iets niet goed zit.

Het heeft dan ook vaak geen zin, om je bezig te houden met de randverschijnselen, je moet de Kern van het probleem ontdekken. Of in je eentje of samen.

Een knipperlichtrelatie beëindigen , doe je als je merkt dat de aanhoudende onstabiliteit, je meer slecht dan goed doet.  Een knipperlichtrelatie beëindigen, doe je  als je merkt dat het teveel energie van je vergt, een knipperlicht en of stoprelatie kan vaak heel slopend en of energie vretend zijn.

Een knipperlichtrelatie beëindigen doe je als je merkt dat het HVW er niet meer is, wat bedoel ik met het HVW? Dat is een afkorting die ik zelf verzonnen heb, om als kompas te kunnen gebruiken.

De H staat voor horen, de V staat voor voelen, de W staat voor waarnemen. Als iemand tegen je zegt dat hij of zij van je houd. Dan wil je dat niet alleen horen maar ook voelen en waarnemen. De daad die zich toevoegt aan het woord en dan zit het goed.

Een knipperlichtrelatie beëindigen doe je als je merkt dat de affectie ontbreekt in de liefde. Liefde en affectie kun je dat van elkaar scheiden? In mijn ogen niet, wil je hier meer over lezen klik dan hier.

Een knipperlichtrelatie beëindigen

In een oprechte liefdesrelatie dien je nu eenmaal van 2 personen te houden: van de ander en van jezelf. Dat geldt voor beiden partijen. Als je in een oprechte relatie zit, dan is het niet meer dan normaal dat je rekening houd met elkaar gevoelens en emoties. De gevoelens en emoties van de ander moeten even belangrijk zijn als die van jezelf.

Wij als mens hebben maken deel uit van een 3 eenheid: Geest, ziel en lichaam. Op al deze 3 niveaus hebben we onze verlangens en behoeftes. Als de verlangens en of behoeftes ontbreken op een van deze 3 niveaus dan kunnen we in onbalans raken.

Anders gezegd: geen van de drie- lichaam, geest of ziel kan volmaakt leven als een van de andere de mogelijkheid wordt ontnomen volledig te leven en tot uitdrukking te komen. Het is even verkeerd om voor het intellect te leven en het lichaam of de ziel te ontkennen. Dit omdat we nu eenmaal allemaal een drie eenheid vormen.

Een knipperlichtrelatie beëindigen , is niet altijd even makkelijk. Als je terug kijkt naar de relatie dan merk je dat je het al eens vaker geprobeerd hebt om de relatie beëindigen. Je en of jullie van de ene herhaling in de andere, dit doet jullie meer slecht dan goed. Een stoplicht relatie kan nu eenmaal heel verwarrend werken dit omdat er stabiliteit ontbreekt.

Als je van uit elkaar, weer bij elkaar komt in een stoplicht relatie, dan zijn de problemen die er heersen vaak nog niet eens opgelost. Vandaar dat het weer voor een tijdje goed zal gaan, bijvoorbeeld omdat jullie elkaar gemist hebben. Doch na verloop van tijd gaat het probleem in de Kern weer opspelen.

Een knipperlichtrelatie beëindigen is vaak een  juiste beslissing omdat je ook rust, stabiliteit en harmonie in je leven nodig hebt.  Als je graag wilt dat de relatie stabiel wordt, dan is het van belang dat jullie je beiden transparant en doorzichtig naar elkaar op kunnen stellen. Bespreek het ware probleem met elkaar, probeer niet meer te denken in problemen maar probeer te denken in oplossingen.

Geschreven door: Alicia

Ben je op zoek naar succes in de liefde?  Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *