Goede Minnaar Worden? Ontdek Deze 6 Bewezen Tips
Wanneer ben je een goede minnaar?

Realiseer jezelf als eerste dat een vrouw iets mist in haar eigen relatie als ze een minnaar zoekt/heeft.
Als je dat gemis kunt opvullen ben je goed bezig.

Het is dus belangrijk om erachter te komen wat ze mist en ervoor te zorgen dat ze bij jou krijgt wat ze nodig heeft.

Hieronder een paar tips om je op weg te helpen.

Complimenteren of niet?

Wanneer een koppel pas samen is kijken ze beiden door een roze bril, ze hebben enorm veel aandacht voor elkaar, doen leuke dingen samen, geven veel complimentjes en geven veel liefde aan elkaar.

Naarmate de tijd verstrijkt kan dat wegebben. In sommige relaties ebt het helemaal weg en leven beiden partners meer als een broer en zus.

In andere relaties ebt het misschien niet helemaal weg maar is het gewoon niet meer voldoende om gelukkig te zijn.

Op zo’n momenten komen minnaars vaak in het spel. Als je een goede minnaar wilt zijn is het erg belangrijk om haar te complimenteren, aandacht te geven, te waarderen, te steunen en haar ook sexy te laten voelen.

Dat gevoel ‘’hij vindt me sexy’’ mist ze namelijk heel erg als haar eigen man geen aandacht meer voor haar heeft.

Je kunt dat verbaal laten blijken maar een echte goede minnaar laat het haar ook voelen. Laat haar op jouw manier zien dat je haar echt bewonderd en dat je haar mooi vind.

Wanneer je complimenten geeft, doe dat dan met mate. Als je teveel complimenten geeft kan het overkomen als geslijm en verliezen de complimenten hun waarde.

Waar ruik je naar?

Wat doe ik aan? Welk geurtje spuit ik op?

Vragen die een man en vrouw zichzelf stellen wanneer ze voor de eerste keer op een date gaan. Ze willen een goede indruk maken op elkaar en dat is ook niet meer dan logisch.

Echter wordt er (in veel gevallen) steeds minder aandacht aan besteed naarmate de relatie vordert.

Een aantal voorbeelden zijn;

 • Ongeschoren/ niet getrimde intieme plekken
 • Er wordt niet meer elke dag gedoucht
 • Er wordt geen parfum opgespoten
 • Haren zien er niet verzorgd uit
 • Etc.

Gewoon de kleine dingen die voorvallen wanneer je samenwoont. Dit is eigenlijk niet meer dan normaal maar het draagt bij aan de sleur in de relatie.

Als je een goede minnaar wilt zijn is het dus belangrijk dat je jezelf niet alleen goed verzorgt maar ook goed blijft verzorgen. Hou dat goed vast.

Scheer of trim jezelf (op de intieme plekken), zorg ervoor dat je altijd doucht voordat je met haar afspreekt, kom erachter welke parfum ze lekker vind, kleed jezelf netjes aan, ga regelmatig naar de kapper en  misschien ook naar de sportschool?

Ze zal het zeker waarderen als je jezelf goed verzorgt en dat draagt allemaal bij aan het zijn van een goede minnaar.

Als ze je er overigens niet over complimenteert dan betekent het niet dat ze er niet bij stilstaat. Dus ook als ze geen complimentjes geeft is het belangrijk dit vol te houden.

Bouw die spanning op

Veel mannen weten wel dat vrouwen emotioneel en sensueel zijn maar passen hun gedrag er niet op aan.

Wanneer je met een vrouw naar bed gaat is het belangrijk om de spanning langzaam op te bouwen.

Een vrouw is over het algemeen namelijk wat langzamer als het aankomt op opgewonden raken. Een goede minnaar behoort zoiets te weten.

Als je haar bijvoorbeeld kust moet je niet direct overgaan op een Franse kus. Kus haar eerst op haar lippen op een zo’n sensueel mogelijke manier en trek je hoofd dan een beetje terug.

Kom vervolgens weer een beetje korter bij en kus haar daarna weer op de lippen en leg er nu een beetje meer de nadruk op.

Bouw de spanning langzaam op en werk naar een Franse kus toe. Dus erna toe werken is belangrijk in plaats van direct voor een Franse kus te gaan.

Blijf dus langzaam die spanning opbouwen. Streel haar langzaam en trek haar ook langzaam de kleren uit. Maak haar helemaal wild van spanning. Plaag haar een beetje..

En ook wanneer je haar oraal gaat bevredigen is het belangrijk om als goede minnaar niet direct met je tong op een wilde manier tekeer te gaan.

Kus haar eerst op een sensuele manier aan de binnenkant van haar bovenbenen. Werk je zo langzaam naar haar intieme plek toe en begin haar rustig en langzaam op die manier te bevredigen.

Je kunt langzaam het tempo opbouwen naarmate ze meer opgewonden raakt. Observeer haar gedrag goed en speel hierop in.

Uiteraard zal het niet elke keer zo uitgebreid gaan want vluggertjes zullen er ook zijn.

En dat je het overigens rustig moet opbouwen betekent niet dat je zachte en rustige seks moet hebben erna.

Er zijn ook veel vrouwen die houden van harde seks.

Wat je niet moet vragen

Veel vrouwen knappen af op een man die niet zelfverzekerd is. Zelfvertrouwen is iets wat een vrouw erg belangrijk vind. Werk dus aan je zelfvertrouwen als je een goede minnaar wilt zijn.

Het is overigens niet gek om een man te zien lopen die niet echt moeders mooiste is maar wel een knappe vrouw heeft. Hoe kan dat? O.a. veel zelfvertrouwen. Uiteraard hoeft dat niet de enige reden te zijn maar zelfvertrouwen speelt in zo’n gevallen vaak een rol.

Zorg ervoor dat je in bed ook zelfvertrouwen uitstraalt. Dat kun je doen door de leiding te nemen in bed en zelf te bepalen welke standjes jullie doen.

Een echte NO GO is bijvoorbeeld vragen; uhhh welk standje gaan we nu doen? Dat moet je dus echt niet doen als je een goede minnaar wilt zijn.

Een vrouw wilt namelijk iemand die zeker van zijn zaak is. Daar worden veel vrouwen opgewonden van.

Er is echter wel een verschil tussen domineren (SM) en gewoon de leiding nemen. Niet alle vrouwen vinden het fijn als je domineert in bed in de zin van haar bij de haren pakt, dirty praat, en dat soort zaken.

Uiteraard zijn er ook vrouwen die graag zelf de leiding nemen of juist wel gedomineerd willen worden of willen domineren.

Een goede minnaar laat fantasieën uitkomen

Vaak is het zo dat een stel samen is maar een van de twee partners bepaalde fantasieën heeft waar een ander niet aan mee wilt doen.

Als een goede minnaar is het je taak om haar fantasieën uit te laten komen.

Daarvoor moet je echter eerst weten wat haar fantasieën zijn.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Rollenspellen
 • Harde seks
 • Seks speeltjes
 • Anale seks
 • Buitenseks
 • Seks op spannende plekken
 • Domineren of gedomineerd worden
 • Dirty talk
 • Spanking
 • etc.

Nu kan het soms ongemakkelijk aanvoelen om rechtstreeks te vragen; heb je nog speciale fantasieën op het gebied van seks?

Je kunt hier een beetje omheen werken door het gesprek eerst in die richting te sturen. Vraag haar (als jullie elkaar al een beetje beter kennen) wat ze eigenlijk mist in haar seks leven met haar eigen man.

Op die manier kun je proberen uit te vissen wat ze graag wilt. Het is belangrijk dat ze zichzelf wel op haar gemak voelt bij je en dat je duidelijk maakt dat ze alles mag zeggen en zich niet hoeft te schamen.

Vraag zoiets echter wel tijdens een echt gesprek in een veilige/comfortabele omgeving. Niet tijdens de seks.

Een goede minnaar houdt zijn aandacht erbij

Er is niets zo vervelend als iemand bij je is maar toch niet echt bij je is, qua gedachten dan…

Alsof je tegen iemand praat en geen echte respons krijgt.

Voorkom dus dat je fysiek aanwezig bent en aan allerlei andere dingen zit te denken. Een vrouw merkt zoiets.

Als je een goede minnaar wilt zijn moet ze het gevoel hebben dat alleen zij, op dat moment, belangrijk is. Alsof alleen jullie tweeën op deze wereld zijn.

Alsof er geen andere plek bestaat dan de plek waar jullie op dat moment zijn.

Laat elke handeling bewust zijn en focus je op haar.

Kijk haar echt aan in plaats van alleen naar haar ogen te kijken. Laat haar merken dat zij in jouw gedachtes zit en niets anders.

Geschreven door: JC

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *