Gebedgenezing

Gebedsgenezing op Ziel, Geest en Lichamelijk niveau, hoe leer je dat? En hoe kun je dat toepassen?

Jouw onderbewustzijn kent je toekomst

Bedenk dat de toekomst het resultaat is van je denkgewoonten. Jouw denkgewoonten hebben alles al in je Geest vastgelegd, behalve als je er door te bidden verandering in brengt.

Sommige mensen denken dat je het buiten jezelf zoekt, als je tot God bid. Dat is een foutieve gedachte! Want door te bidden boor je je eigen Christus bewustzijn aan.

Anderen die liever niet meer het woord God benoemen, noemen dit ook wel het Hogere Zelf je Innerlijke bron. Uiteindelijk komt dit allemaal op hetzelfde neer. Hoe en wat, dat lees je als je de deze navolgende link open klikt.

Gebedsgenezing op Ziel, Geest en lichamelijk niveau

God heeft de mens geschapen naar zijn gelijkenis en dat houd in, dat ook wij uit een 3 eenheid bestaan Ziel, Geest en Lichaam.

Je hoeft echt geen Kerkganger, Aanhanger van een of ander geloof en of Theoloog te zijn, als je een beroep wilt doen op je eigen Christusbewustzijn. Het enigste wat je moet doen is geloven in jouw Innerlijke kracht!

Meer hierover lezen? Neem er een kopje koffie of thee bij en klik dan op de onderstaande link. Het is nogal een vrij lang artikel, wel heel makkelijk te lezen en te begrijpen en daar gaat het om.

Verrijk jezelf nog meer

Gebedsgenezing is dat iets wat iedereen kan aanleren?  Ontdek het nu hier