De eerste keer seks, is niet altijd even gemakkelijk. Voor de ene vrouw en of man maakt de eerste keer seks niet veel uit. En voor een andere man en of vrouw is de eerste keer seks een hele belangrijk ervaring.
Mensen verschillen nu eenmaal van elkaar.  Stel je hebt iemand leren kennen en bent er helemaal ondersteboven van. Graag zou je een stapje verder willen gaan maar je hebt nog nooit seks gehad. Dat roept natuurlijk de nodige zenuwen op want je wilt geen slechte indruk maken. Let even op onderstaande 2 punten als je de eerste keer seks hebt.

Als je vertrouwen hebt in de man waar je de eerste keer seks mee wilt hebben, is het natuurlijk een stuk makkelijker wanneer de ander ook maagd is. Op die manier ervaren jullie beiden de eerste keer seks samen,  maar wat als dat niet zo is? Hoe kun je jezelf dan het beste voorbereiden?

Op al deze vragen gaan we in dit artikel antwoord geven. Laten we beginnen bij de voorbereiding.

De eerste keer seks, hoe zou je je voor kunnen bereiden?

Als je de eerste keer seks hebt, cheque dan vooraf of hij of zij te vertrouwen is. Geef jezelf niet meteen bloot aan de eerste de beste. Kies het moment van de eerste keer seks zorgvuldig uit. Overweeg goed of hij of zij het waard is om de eerste keer seks mee te hebben. De eerste keer seks is toch een ervaring die je voor altijd bij blijft.

Als je voor de eerste keer seks met iemand gaat hebben is het soms belangrijk om je schaamhaar te scheren (hou het kort). Moet je het helemaal afscheren? Dat hoeft natuurlijk niet (die haren zitten er niet voor niks)

Als je de eerste keer seks hebt met iemand, dan weet je namelijk nog niet of je partner afknapt op teveel schaamhaar of dat hij of zij het juist aantrekkelijk vindt. Als je het te lang laat staan en de ander op je afknapt dan is dat erg vervelend voor je.

Vind hij of zij het juist aantrekkelijk dan is er niets aan de hand want dan hoef je het de volgende keer alleen maar te laten staan. Het feit dat je jezelf geschoren hebt is immers geen afknapper voor iemand.

Uiteraard kun je dat al vooraf of nadat je de eerste keer seks hebt gehad met elkaar bespreken wat jullie fijn vinden en dat moet je overigens ook echt doen zodat je weet waar je aan toe bent. Eerlijkheid staat boven alles!

Wat ook heel erg belangrijk is tijdens de eerste keer seks : zijn de condooms. Ga er niet vanuit dat de ander eraan denkt want als dat niet zo is zitten jullie zonder condoom en seks hebben zonder een condoom is natuurlijk erg onverantwoordelijk. Je wilt toch zeker geen soa van de ander oplopen?

De ander heeft misschien al een keer eerder seks gehad en daarnaast is één keer seks hebben voldoende om een kind te kunnen verwekken.

De pil is overigens ook niet altijd een 100% veilig voorbehoedsmiddel. Er zijn koppels waarvan de vrouw de pil slikt en alsnog zwanger wordt (als ze een dag of meer last had van braakneigingen) . De kans is erg klein maar toch aanwezig en je wilt natuurlijk niet het risico lopen dat je aan jouw ouders moet vertellen dat je nu al zwanger bent.

Nu kan het erg gênant zijn om in een winkel condooms te moeten halen dus die kun je het beste (discreet) online bestellen.

Wat komt er kijken bij voorspel?

Seks begint natuurlijk met voorspel en dat houdt in, elkaar kussen, strelen. Sommige vragen misschien aan je of je hun oraal wilt bevredigen, als je dat niet fijn vind dan moet je dat aangeven (blijf dicht bij jezelf). Stel de ander nooit boven jou, maar gelijk aan jou! Onthoud: je moet nooit iets doen waar je jezelf niet prettig bij voelt.

Als je er wel voor open staat dan is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe je dat het beste kunt aanpakken. Eigenlijk is het heel erg simpel, je begint erg langzaam en bouwt de spanning langzaam op door; iemand te ”plagen”, steeds sneller te gaan en het afwisselend te houden.

Om het iets concreter te maken het onderstaande voorbeeld.

Als je een vrouw bent:

Je begint met elkaar te strelen en kussen. Wanneer jullie vervolgens naakt zijn is het belangrijk om de spanning rustig op te bouwen. Ga hem dus niet direct pijpen. Je trekt hem eerst een beetje af om hem stijf te krijgen en vervolgens lik je op een zachte en sensuele manier zijn eikel.

Als je merkt dat hij echt opgewonden raakt en graag wilt dat je hem begint te pijpen neem je zijn penis in je mond en lik je met jouw tong de onderkant van zijn eikel.

Let erop dat je dit langzaam doet om hem nog meer te laten genieten. In principe moet je de spanning zo opbouwen dat hij niet kan wachten om ook jou te laten genieten.

Mocht je er voor kiezen om hem verder oraal te laten genieten voorkom dat jouw tanden zijn penis raken want dat is niet fijn voor hem. Speel met zijn penis, doe het op zo’n manier dat je lippen zachtjes over zijn penis glijden.

Als je een man bent:

Uiteraard begin je ook met elkaar te kussen en strelen maar wanneer jullie vervolgens naakt zijn is het belangrijk om niet direct naar haar vagina te gaan. Wanneer je haar kust op de mond moet je jezelf langzaam naar beneden werken.

Je begint dus in haar hals, daarna de bovenkant van haar borsten, vervolgens de borsten zelf, dan haar buik, dan de inham waar normaal de bikini loopt en vervolgens sla je haar vagina over maar begin je de binnenkant van haar bovenbenen te kussen.

Zorg ervoor dat je haar op een sensuele manier kust zodat ze echt de warmte van je mond kan voelen maar overdrijf het niet.

Daarna kun je jezelf langzaam naar boven werken en haar beginnen te beffen maar dit moet je rustig aanpakken. Begin langzaam haar vagina te kussen en kun je je tong gaan gebruiken. Het is belangrijk dat je rustig de spanning opbouwt en erop let welke plekjes voor haar erg gevoelig zijn.

Vervolgens kun je haar natuurlijk sneller met je tong haar laten genieten om haar tot een hoogtepunt te brengen maar let er ook wel op dat je niet constant haar gevoelige intieme delen aanraakt. Het is ook belangrijk om het gebied rondom vagina goed te stimuleren. Als je dat goed afwisselt en het erg sensueel aanpakt zal ze het heerlijk vinden om door jou verwend te worden.

Hoe kun je ervaren overkomen?

Je weet nu hoe je jezelf moet voorbereiden en hoe je de ander op een goede manier oraal kunt bevredigen. Nu is het tijd om te ontdekken hoe je ervaren over kunt komen terwijl je eigenlijk helemaal niet ervaren bent.

Meestal kun je zien dat iemand onervaren is wanneer diegene niet vrij is op het gebied van seks en gewoon gaat liggen en voor de rest niet veel doet. Dat is dus hetgeen wat je moet proberen te voorkomen.

Naast het wisselen van standjes kun je bijvoorbeeld denken aan seks op verschillende plekken in de kamer. Dus niet alleen op het bed maar bijvoorbeeld ook op de grond of bijvoorbeeld tegen de kast/muur aan.

Als je echt ervaren wilt overkomen kun je denken aan een beetje dirty talk. De kans dat een maagd namelijk dirty gaat praten is zeer klein. Dus daar kun je jezelf echt achter verschuilen.

Oke, toegegeven! Dirty praten is niet makkelijk maar je hoeft geen grove dingen te zeggen. Je kunt ook gewoon aangeven; oh dat voelt echt zo goed hé.

Daarnaast is er nog één ding dat heel erg belangrijk is. Als je het als man zijnde maar 1 tot 5 minuten kunt volhouden is de kans groot dat je haar niet tot een hoogtepunt brengt.

Jij komt dan wel tot een hoogtepunt maar zij niet en dat is natuurlijk een zeer gênante situatie. Seks met een vrouw is namelijk super opwindend en niet te vergelijken met wanneer je jezelf bevredigd.

Je moet je dus proberen aan te leren hoe je een vroegtijdige zaadlozing kunt voorkomen.

Geschreven door: JC

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *