Ben Je Single En Heb Jij Een Soa? Download Dan Deze App
Iets voelt niet goed…en jawel hoor… je hebt een soa. Heftig als je een soa oploopt van iemand anders! Wat nu?
Nou hopelijk ben je er op tijd bij, kost het je vruchtbaarheid niet en ben je er ook weer snel vanaf.  En ja, van een soa zou je misschien ook onvruchtbaar kunnen worden.

In de tussentijd wil je natuurlijk niet single blijven maar ja… daten terwijl je een soa hebt? Is dat wel zo verstandig?

Het is natuurlijk niet de meest ideale situatie, maar waarom niet? Tenminste als je zo eerlijk bent om de ander er vooraf van op de hoogte te stellen.

De kans is echter wel groot dat je dan kunt fluiten naar die date want laten we eerlijk zijn; hoeveel singles daten (bewust) met iemand die een soa heeft?

Ze zijn waarschijnlijk op een hand te tellen maar…. er is hoop!

Er is een app ontwikkeld voor singles die een soa hebben! Op deze app (oftewel datingsite) vind je dus alleen maar mannen en vrouwen met een soa.

Ideaal toch? Op die manier hoef je niet te vrezen voor een blauwtje zodra je de SOA bom in het gesprek gooit.

Het gaat overigens over de app van PositiveSingles.

Op hun site kun je lezen dat er naar schatting zo’n 400 miljoen mensen, verdeeld over de hele wereld, een soa hebben.

En een klein deel van die 400 miljoen mensen hebben een account aangemaakt op hun site. Hun site bestaat overigens vanaf 2001 en is Engelstalig.

Op het moment van schrijven zijn er dagelijks zo’n 15.000 mensen actief op de site, vinden er dagelijks zo’n 120.000 gesprekken plaats en worden er dagelijks 500 blogs geplaatst.

Volgens eigen zeggen zijn er ook al 60.000 mensen die een date hebben gevonden via hun site.  Hoe geloofwaardig al deze cijfers zijn weet ik ook niet.

Het is in ieder geval fijn dat er een plek is waar je mensen kunt ontmoeten die ook een soa hebben zodat je jezelf niet meer oncomfortabel hoeft te voelen als het aankomt op daten.

Geschreven door: JC

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *